TerRakam Objek Seakan Api DiPokok Besar Tenom

Sharing is caring!

Kredit Pic en.Jubinz kinsil

13hb Julai 2019. TAMAN PERTANIAN SABAH.
“POKOK BESAR ADA PENUNGGU”

Jubinz Kinsil melalui akaun FB nya, menceritakan kisah paranormal yg baru sahaja sahaja terjadi bersama rakannya semasa mengunjungi satu lokasi taman taman di tenom sabah baru baru ini:

Hari ini saya sangat bertuah kerana berjaya merakam satu object seakan-akan Api sedang terbang tepat diatas kepala saya. Objek tersebut kemungkinan PENUNGGU pokok besar tersebut.

saya dan Ken Lee Tenom berjanji masuk ke Taman Pertanian, oleh sebab Ken Lee Tenom tidak jadi masuk maka terpaksalah keseorangan masuk ke Taman, saya membawa 2 buah kamera iaitu Canon Eos 600D dan Canon Eos 7D, dan saya bawa tripod, selain dari merakam gambar “Landseape” saya juga merakam gambar “Puple and Landseape” untuk gambar pertandingan sempena Pesta Bunga yang akan diadakan akan datang ini.

Dalam perjalanan keluar saya terjumpa sepohon pokok besar dan dibawah pokok tersebut ada tertulis “I Love TPS” Saya bergambar disitu dengan menggunakan rakaman otomatik 5 kali rakam, setelah selasai merakam saya periksa rakaman tersebut, saya depati rakaman gambar no. 4 ada objek seperti API terbang diatas kepala saya. berdiri bulu roma saya kemas terus kemas bag dan Kamera terus jalan keluar.

RASANYA POKOK BESAR INI ADA PENUNGGU.

Kredit/sumber: Jubinz Kinsil

You may also like...

Leave a Reply